Βρίσκεστε εδώ: ΒΙΒΛΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ Μαγειρική Λεξικό για αλλαντικά

-10%

Λεξικό για αλλαντικά

Κωδικός προϊόντος (ISBN): 9789606753206
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: Διαθέσιμο

13,78 12,40
Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ


 

Περιγραφή προϊόντος

Τα αλλαντικά παρασκευάζονται παίρνοντας κομμάτια διαφόρων ειδών κρέατος και με την προσθήκη αλατιού ή και άλλων μπαχαρικών, σε συνδυασμό με μεθόδους «ψησίματος», όπως το κάπνισμα, το βράσιμο, το ψήσιμο ή το κρέμασμα στον αέρα παράγεται το τελικό προϊόν. Στο βιβλίο θα βρείτε πληροφορίες για περισσότερα από 60 είδη σαλαμιών, λουκάνικων και ζαμπόν με αλφαβητική σειρά και υπέροχες φωτογραφίες. Θα κατανοήσετε τους τεχνικούς όρους που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή τους και θα βρείτε συμβουλές για σερβίρισμα και απλές συνταγές με αλλαντικά.


Τεχνικά χαρακτηριστικά

Εξώφυλλο Σκληρό
ISBN  9789606753206
Διαστάσεις 15 εκ. x 18 εκ.
Σελίδες 300


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΙΡΑ

ISBN: 9789608208223 - ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
13,78 € 12,40€
ISBN: 9789606753985
13,78 € 12,40€

ΕΙΔΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ



ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Φράγκων & Ορφανιδου 1, 546 26 Θεσσαλονίκη

+30 2310 531.248 , +30 231 536.847

+30 2310 550.675

info@pyramida.com.gr

Επικοινωνία



ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Άνω των 25 ευρώ (εκτός των δυσπρόσιτων περιοχών)
ΔΙΚΤΥΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ
Σε Ελλάδα και εξωτερικό
© pyramida.com.gr 2021. All rights reserved. Powered by D-spot Advertising