Βρίσκεστε εδώ: ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Φωτεινή Κωνσταντοπούλου

Η Φωτεινή Κωνσταντοπούλου ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Είναι αστυνομικός και συγγραφέας παιδικών βιβλίων. Από την αρχή έως σήμερα μεταμορφώνει  τα βιβλία της σε εκδηλώσεις, εργαστήρια και δραστηριότητες σε συνεργασία με σχολεία, βιβλιοπωλεία, βιβλιοθήκες και φορείς σε όλη την Ελλάδα.

Το βιβλίο της Μια Ζαχαρένια Συνταγή (2015) τέθηκε υπό την αιγίδα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και η πρώτη του έκδοση ενίσχυσε με το σύνολο των εσόδων της την παγκόσμια εκστρατεία “Back2School” του Οργανισμού. Τον Ιανουάριο του 2018 η ιστορία του βιβλίου έγινε θεατρική παράσταση στο θέατρο «Φούρνος», σε διασκευή Ελεάννας Σαντοριναίου και μουσική Χρήστου Θηβαίου.

Τον Φεβρουάριο του 2016 τιμήθηκε από την «Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα» ως υψηλού προφίλ υποστηρίκτρια για τη συμβολή της στο έργο του Οργανισμού, τους σκοπούς του οποίου συνεχίζει να στηρίζει ενεργά.

Το βιβλίο της Μαργαρίτα, Στραβά κι ανάποδα ζητούν λύση (2018, εκδόσεις «Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη») διατίθεται δωρεάν ως εφαρμογή σε tablets, σε μορφή pdf (Ελληνικά, Αγγλικά) καθώς και σε ηχητικό αρχείο.

Συμμετείχε ως ομιλήτρια στο TEDxPatras 2017 με θέμα «Στιγμές- Moments» και ήταν υποψήφια του θεσμού «Γυναίκες της χρονιάς» του περιοδικού “Beauté” στην κατηγορία «Γυναίκες της προσφοράς».

       Επίσης έχει πλήθος δράσεων με παιδιά που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, ενώ έχει ιδρύσει τη δράση ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΑΙΖΕΙ, η οποία διοργανώνει πολιτιστικές δράσεις για τα παιδιά στο νησί της Αστυπάλαιας.


Περισσότερες φωτογραφίες

Δε βρέθηκαν προϊόντα που να πληρούν τα κριτήρια αναζήτησης!


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Φράγκων & Ορφανιδου 1, 546 26 Θεσσαλονίκη

+30 2310 531.248 , +30 231 536.847

+30 2310 550.675

info@pyramida.com.gr

ΕπικοινωνίαΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Άνω των 25 ευρώ (εκτός των δυσπρόσιτων περιοχών)
ΔΙΚΤΥΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ
Σε Ελλάδα και εξωτερικό
© pyramida.com.gr 2023. All rights reserved. Powered by D-spot Advertising