Περιγραφή προϊόντος Στο βιβλίο υπάρχουν καταγεγραμμένα αλφαβητικά τα καλύτερα είδη τυριών, μαζί με τις φωτογραφίες τους: ελληνικά τυριά αλλά και τυριά από τη Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Ολλανδία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Δανία, Νορβηγία, Σουηδία και Αγγλία. Θα διαβάσετε πληροφορίες για την ιστορία του τυριού, για την παραγωγή, τα συστατικά και τη γεύση, πρακτικές οδηγίες για το κόψιμο και το σερβίρισμα, αλλά και συμβουλές για την επιλογή των κρασιών και των φαγητών που μπορούν να τα συνοδεύσουν. Θα βρείτε επίσης εύγευστες και εύκολες συνταγές με για πικάντικα και γλυκά πιάτα με βασικό συστατικό το τυρί
Τεχνικά χαρακτηριστικά