Βρίσκεστε εδώ: ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Σοφία Τσιάμη

Η Σοφία Τσιάμη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μακροχώρι Ημαθίας. Σπούδασε ελληνική φιλολογία στο  τμήμα Φ.Π.Ψ. του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μιλάει άπταιστα αγγλικά και γνωρίζει γερμανικά και γαλλικά. Εργάζεται ως καθηγήτρια αγγλικών στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών που διατηρεί η ίδια. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με τίτλο «Ελληνική γλώσσα και λογοτεχνία»  του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου. Έχει παρακολουθήσει εξ αποστάσεως μαθήματα συγγραφής παιδικού βιβλίου και είναι κάτοχος Diploma Writing for Children and Teenagers of the Institute of Children’s Literature (Αμερική) . Η αγάπη της για τα παραμύθια την οδήγησε σε βιωματικά σεμινάρια αφήγησης με τίτλο «Πες μου ένα παραμύθι» και διδάσκουσα την αφηγήτρια κα Ανθή Θάνου. Στον ελεύθερο χρόνο της τής αρέσει να επισκέπτεται σχολεία, βιβλιοθήκες και χώρους που αγαπούν το βιβλίο και τα παιδιά και να αφηγείται τα δικά της παραμύθια.

Το πρώτο της βιβλίο « Ένα αγόρι…Ένας ψαράς…Δυο όνειρα» ήταν υποψήφιο στα βραβεία  Αναγνώστη 2014 στην κατηγορία Λογοτεχνικά βιβλία για παιδιά. Άλλα της έργα είναι τα : «Ποιος θα πάρει το αυγό;» , « Η παρέλαση των φρούτων», «Παιχνίδια με τον παππού» και «Στάσου στο μπόι σου!»

Μπορείτε να επικοινωνείτε με τη συγγραφέα μέσω του ηλεκτρονικού λογαριασμού ταχυδρομείου sophiabooks@yahoo.gr ή μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης instagram sofia.tsiami και facebook  Sofia Tsiami


Περισσότερες φωτογραφίες

Δε βρέθηκαν προϊόντα που να πληρούν τα κριτήρια αναζήτησης!


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Φράγκων & Ορφανιδου 1, 546 26 Θεσσαλονίκη

+30 2310 531.248 , +30 231 536.847

+30 2310 550.675

info@pyramida.com.gr

ΕπικοινωνίαΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Άνω των 25 ευρώ (εκτός των δυσπρόσιτων περιοχών)
ΔΙΚΤΥΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ
Σε Ελλάδα και εξωτερικό
© pyramida.com.gr 2023. All rights reserved. Powered by D-spot Advertising