Βρίσκεστε εδώ: Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Ο εκδοτικός οίκος ΤΖΙΑΜΠΙΡΗΣ-ΠΥΡΑΜΙΔΑ ξεκίνησε την πορεία του στο χώρο του βιβλίου από το 1984 και κάθε χρόνο προσπαθεί να δημιουργεί νέους δρόμους και να εξελίσσεται, πάντοτε με γνώμονα την ποιότητα των βιβλίων του και την αγάπη των αναγνωστών του. Από το έτος 2006, οι εκδόσεις μας βρίσκονται επίσημα σχεδόν σε όλα τα βιβλιοπωλεία και πολυκαταστήματα της Ελλάδας και της Κύπρου ενώ οι αναγνώστες μας έχουν τη δυνατότητα πλέον να παραγγείλουν online τα βιβλία μας μέσω της ιστοσελίδας μας. Στις εκδόσεις μας μπορεί να βρει κανείς βιβλία για κάθε προτίμηση και ηλικία, λογοτεχνικά έργα, λευκώματα, βιβλία που μας ταξιδεύουν στο χρόνο και την ιστορία, βιβλία μαγειρικής, βιβλία που μιλούν για την αδυναμία μας στα ζώα και στα φυτά και πολλά άλλα που με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε καθημερινά.  Με αυτό τον τρόπο καταφέρνουμε να καλύπτουμε όλες τις διαφορετικές κατηγορίες αναγνωστών, οι οποίες ,όμως, έχουν ένα κοινό…την αγάπη τους για το βιβλίο!

Σήμερα, η εταιρία μας εξειδικεύεται στο παιδικό βιβλίο και έχοντας πάντοτε ως βασική αρχή της να διευρύνει τους ορίζοντες του παιδιού, διαθέτει μια πλούσια συλλογή εικονογραφημένων βιβλίων για παιδιά ηλικιών 0-12 ετών, η οποία είναι αποτέλεσμα τόσο της επίπονης εργασίας και του διαρκούς ελέγχου της ποιότητας των βιβλίων μας όσο και του πλήρως οργανωμένου τμήματος εκδοτικής επιμέλειας, το οποίο συνεχώς ταξιδεύει και ενημερώνεται για τις εξελίξεις στο χώρο του παιδικού βιβλίου στην παγκόσμια αγορά. Ήδη ο εκδοτικός μας οίκος,  συνεργάζεται με πληθώρα Ελλήνων και ξένων συγγραφέων και εικονογράφων, υπηρετώντας με συνέπεια και υπευθυνότητα το σπουδαίο έργο που διαδραματίζει το βιβλίο στην εξέλιξη του παιδιού.  

    Το αγοραστικό ενδιαφέρον των αναγνωστών μάς κρατά καθημερινά σε εγρήγορση, στοχεύοντας αφενός στην καλύτερη εξυπηρέτησή τους αλλά και αναβαθμίζοντας συνεχώς τις εκδόσεις μας προκειμένου να επιτελούμε με τον καλύτερο τρόπο το απαιτητικό έργο της επιλογής βιβλίων που θα ανταποκρίνονται στις καθημερινές και διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των παιδιών. Η αγάπη του αναγνωστικού μας κοινού και η διαρκής επιβράβευσή μας -κυρίως μέσα από τα μάτια των μικρών μας αναγνωστών- είναι η κινητήριος δύναμή μας και το κίνητρό μας για να συνεχίζουμε τον αγώνα και τη συνεχή μας προσπάθεια για να μην εκλείψει ποτέ το βιβλίο, η γνήσια αυτή μορφή ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης.

Δε βρέθηκαν προϊόντα που να πληρούν τα κριτήρια αναζήτησης!


ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Φράγκων & Ορφανιδου 1, 546 26 Θεσσαλονίκη

+30 2310 531.248 , +30 231 536.847

+30 2310 550.675

info@pyramida.com.gr

ΕπικοινωνίαΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Άνω των 30 ευρώ (εκτός των δυσπρόσιτων περιοχών)
ΔΙΚΤΥΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ
Σε Ελλάδα και εξωτερικό
© pyramida.com.gr 2024. All rights reserved. Powered by D-spot Advertising