Περιγραφή προϊόντος
Το δημοφιλέστερο φαγητό στον κόσμο σε όλες τις μορφές και τις ποικιλίες του, η ιστορία και η σημασία τους στην Ιταλική κουζίνα καταγράφεται στις σελίδες αυτού του βιβλίου. Θα βρείτε ένα χρηστικό αλφαβητάριο ζυμαρικό, χρηστικές οδηγίες για την κατανάλωση και την αποθήκευσή τους καθώς και συμβουλές για σερβίρισμα. Οι υπέροχες συνταγές, κλασικές, παραδοσιακές ελληνικές αλλά και συνταγές απ’ όλο τον κόσμο θα σας ενθουσιάσουν.
Εξώφυλλο | Σκληρό |
ISBN | 9789608208377 |
Διαστάσεις | 15 εκ. x 18 εκ. |
Σελίδες | 300 |
Φράγκων & Ορφανιδου 1, 546 26 Θεσσαλονίκη
+30 2310 531.248 , +30 231 536.847
+30 2310 550.675